PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Selam can dostlar.

Ferat
27-01-08, 11:54 PM
Ben urfalıyım, kamu kuruluşunda çalışıyorum.
Dostluğa arkadaşlığa önem veren,insanları karşılıksız seven,sayan
gerçekleri söyleyen hiç kimsenin dediğiyle hareket etmeyen doğruya doğru yanlışa yanlış diyen biriyim. Sitenizin dostluk ve arkadaşlık ortamına yünelik olduğu için sitenize geldim ve üye oldum beni kabul etiğiniz için hepinize teşekür ederim. Dost ve arkadaşça güzel paylaşımlar diliyorum.

nazmi
28-01-08, 09:51 AM
Ben urfalıyım, kamu kuruluşunda çalışıyorum.
Dostluğa arkadaşlığa önem veren,insanları karşılıksız seven,sayan
gerçekleri söyleyen hiç kimsenin dediğiyle hareket etmeyen doğruya doğru yanlışa yanlış diyen biriyim. Sitenizin dostluk ve arkadaşlık ortamına yünelik olduğu için sitenize geldim ve üye oldum beni kabul etiğiniz için hepinize teşekür ederim. Dost ve arkadaşça güzel paylaşımlar diliyorum.

Senin gibi değerli dostlarla güzel paylaşımların ve güzelliklerin yaratılacağına inanıyorum.İnsanı’ ‘insan yapan’ değerlerin temelinde sevgi ve özgecilik yatar. Sevginin ve dostluğun-paylaşımın olmadığı tüm öğeler, birer robottan farksızdırlar! Sevgi ile hercümerç olmayan hiç bir sistemler grafiği mutlu toplumlar ve bireyler yaratamazlar! Yaşamı ve dostluğu paylaşmak adına... Turnaların kanadında sevgilerimi yolluyorum!

mistral
28-01-08, 12:55 PM
Hoşgeldin Ferat

Hepbirlikte dostça ve arkadaşça çok güzel paylaşımlar yapacağımıza inanıyorum.

mrst
28-01-08, 12:56 PM
Hoş geldin...

zeyfehüseyin
11-02-08, 04:05 PM
Hoşgeldin.Güzel paylaşımların olmasını diliyorum.