Orijinalini görmek için tıklayınız : Düşünüyorum öyleyse varım...
Bireylerin sıradanlaştığı ve popüler kültürün etkisi altında birbirinin kopyası haline geldiği bir dünyada kendi sesinizi bulmak ister misiniz? Çoğu zaman kalabalıklar arasında kendinizi yapayalnız hissedeceğinizi bilseniz bile mi? Buna cesaretiniz var mı? Tüm bunlara katlanabiliyorsanız yol arkadaşım olmaya ne dersiniz?
mistral
21-01-08, 10:09 PM
evet ben varım
sizinle gideceğim yolun kötü olmayacağına inanıyorum.
siteniz yeni sanırım güzel paylaşımlar diliyor,
bende elimden geleni yapacağıma söz veriyorum.
Ewet bende varım. Güzel paylaşımlarla ve dost olarak sizlerleyim.
Acıyı bile bal eyleyip sevgi yumağına çeviren
güzel yürekli, güzel insan gerçek dost Ferat hoşgeldin aramıza.Güzel yazı ve şiirlerinle sitemize ayrı bir renk katacağına inanıyorum.
evet ben varım
sizinle gideceğim yolun kötü olmayacağına inanıyorum.
siteniz yeni sanırım güzel paylaşımlar diliyor,
bende elimden geleni yapacağıma söz veriyorum.
Aramıza hoşgeldin Mistral. Sitemize katılan ilk üye sayılırsın(beni ve oğlumu saymasan tabi:) )Bu siteye verdiğin katkılar hemen dikkatimi çekti,çok teşekkür ediyorum.Bu işe gönül vermiş biz dostlarımızla beraber elbirliği vererek güzel bir site yapma uğarşı veriyoruz.Güzel dostlukların ve paylaşımların kurulacağına inanıyorum .Bu uğraşta bizlere destek verecek tüm dostlara kapımız sonuna kadar açıktır. Sevgilerimle.
Aramıza yıllardır görmediğim değerli kardeşim Ali Kara 'da katılmış.Hoşgeldin diyorum ona da.Sen ve senin gibi değerli üye dostlarla sitemizin daha da bir anlam kazanacağına inanıyorum.
Yeni katılan dostlar Bedi Yaman,Murat Altunöz sizlerde hoşgeldiniz.Sitemiz güzel paylaşımlarınızı bekliyor.
mistral
29-01-08, 06:54 PM
Bedi Yaman,Murat Altunöz, Ali Kara hoşgelmişsiniz arkadaşlar güzel paylaşımlar diliyorum
abuhalil
05-02-08, 03:24 PM
sizinle ve sizlerle olmak her türlü haksızla karşı olmaktır,halk kültürünün verdiyi bilinçle bir paylaşımın olacağı ,paylaşımlar kişileri onurlandıracak emekçiye ve emeye deyer verilmesine vesile olacak bireysellikten çoklu dayanışmayı sağlıyacağı inandığım için bende varım.
toplumsal dayanışma adına, insanca bir sevgi paylaşımı adına, bilgilenme ve bilgilendirme adına, en sevindiricisi insanım ve insan olmaya çalışyorum diyenlerin sitesi olduğunun bilinciyle"kendimde bu sitede üye olmanın verdiyi mutlulukla varım.
saygılarımla.
zeyfehüseyin
06-02-08, 04:17 PM
Evet, ben de varım.Güzel paylaşımlar olacağına inancım sonsuzdur. Emeği geçen tüm dostlara teşekkür ediyorum.
sizinle ve sizlerle olmak her türlü haksızla karşı olmaktır,halk kültürünün verdiyi bilinçle bir paylaşımın olacağı ,paylaşımlar kişileri onurlandıracak emekçiye ve emeye deyer verilmesine vesile olacak bireysellikten çoklu dayanışmayı sağlıyacağı inandığım için bende varım.
toplumsal dayanışma adına, insanca bir sevgi paylaşımı adına, bilgilenme ve bilgilendirme adına, en sevindiricisi insanım ve insan olmaya çalışyorum diyenlerin sitesi olduğunun bilinciyle"kendimde bu sitede üye olmanın verdiyi mutlulukla varım.
saygılarımla.
Uzun yıllar sonra sanal ortamda bir araya gelebileceğimiz kimin aklına gelebilirdi...Demek ki yüreklerinde güzellikleri,sevgiyi taşıyanlar kaybolmaz dünyanın öteki ucunda da olsa.Aramıza hoş geldin dostum.
Üye sayımız her geçen gün artıyor.Yeni gelen dostlarla sitemizin daha üretken olacağına inaıyorum.Çünkü bu site hepimizin.Ortak paylaşımlarımızla uzaklıkları yakın kılıp,dost sevgisini yüreğimizde dahabir hissedeceğiz.
Tekrardan "hoşgeldiniz yüreği sevgi dolu güzel dostlar...
toplumsal dayanışma adına, insanca bir sevgi paylaşımı adına, bilgilenme ve bilgilendirme adına, en sevindiricisi insanım ve insan olmaya çalışyorum diyenlerin sitesi olduğunun bilinciyle"kendimde bu sitede üye olmanın verdiyi mutlulukla varım.saygılarımla.
Uzun yıllar sonra sanal ortamda bir araya gelebileceğimiz kimin aklına gelebilirdi...Demek ki yüreklerinde güzellikleri,sevgiyi taşıyanlar kaybolmaz dünyanın öteki ucunda da olsa.Aramıza hoş geldin dostum.
Üye sayımız her geçen gün artıyor.Yeni gelen dostlarla sitemizin daha üretken olacağına inaıyorum.Çünkü bu site hepimizin.Ortak paylaşımlarımızla uzaklıkları yakın kılıp,dost sevgisini yüreğimizde dahabir hissedeceğiz.
Tekrardan "hoşgeldiniz yüreği sevgi dolu güzel dostlar...
Yalnız değilsiniz.Yalnız değiliz, ne güzel.Teşekkürler...
kenan mansurgüler
09-11-08, 12:26 PM
bende gördüğüm kadarıyla gidilen yolda ışık var hemde çok aydınlık şaçıyor ki arnıza katılmak istiyorum hemde sonsuza dek saygılarımla KIBRISTAN SAYGILAR
:bravo:pit
zeyfehüseyin
10-11-08, 09:42 AM
Kenan mansurgüler sen de hoş geldin. Güzel paylaşımlar diliyorum.
bende gördüğüm kadarıyla gidilen yolda ışık var hemde çok aydınlık şaçıyor ki arnıza katılmak istiyorum hemde sonsuza dek saygılarımla KIBRISTAN SAYGILAR
Aramıza hoşgeldin Kenan.
meh_met
10-11-08, 08:17 PM
Katkı vermek ve katılmak anlamında da varım.
Daha güzel günler göreceğiz çocuklar
Gemileri maviliklere süreceğiz....
:bravo
Aramıza katılan her paylaşımcı üye sitemiz için bir zenginliktir.Hoş geldiniz dostlar,sefalar getirdiniz.Güzel ve aydınlık günler için,yaşanılabilir bir dünya için el ele verelim.
meh_met
12-11-08, 12:25 PM
Duygular ve düşünceler paylaştıkça büyür, çoğalır...
Paylaşım için daha fazla katkı dostlar...
Yalnız değilsiniz.Yalnız değiliz, ne güzel.Teşekkürler...:ok
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.