Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkese selamlar
marjinal
20-07-10, 11:51 AM
merhabalar ben sercan nazmi abi daha önce aynı paylaşım forumu içinde tanışmıştık şimdide dursunlu paylaşım forumunu açmış bulunmakta burada hep beraber bişeyler paylaşıp yeni arkadaşlar edineceğimize inanıyorum nazmi abinin bilgi ve paylaşımlarıyla çok şey öğreneceğimizi sanıyorum ben elimden geldiğince ve siteyi tanıdıkça paylaşımlarım artacaktır saygılarımla...
Yıllar önce bir okyanusta tanışmıştım seninle.Okyanus diyorum,30 bin üyesi olan bir forum sitesinin okyanustan farklı yanı ne olabilir ki? Forum sitesini ilk orada tanıdım.Yıllarca emek verdim geniş bir çevre edindim,güzel dostluklar,güzel paylaşımlar yaptık beraber.Zaman geldi site yönetimini aldım....ve yıllar sonra memleketimin sitesini kurmaya karar verdim...uzun bir uğraştı...Şİmdi tekrar beraberiz hem de memleketimin sitesinde...Sanal ortam ne kadar küçülttü dünyayı...
Aramıza hoş geldin sevgili dostum.Paylaşım ve yorumlarınla sitemize zenginlik katacağına yürekten inanıyor;selam ve sevgilerimi yolluyorum.
marjinal
20-07-10, 07:29 PM
haklısın okyanus demek gerekiyor. hoşbulduk sevgili nazım abim bana olan inancın için teşekkürler elimden geleni yapacağım
zeyfehüseyin
23-07-10, 04:04 PM
Hoşgeldin Sercan. Güzel paylaşımlar diliyorum...
Hoş geldiniz. O okyanus ıcerısındekı bır can'lı de ben olabılırmıyım ? :)
Hoşgeldin Sercoydu sanırım. :) Eyp abi sende hoşgeldin.. :) iyi paylaşımlar ..
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.