PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : dursunlu belediyesine saygılar

selim
24-01-08, 12:10 AM
öncelikle yaptığınız bütün çalışmalarınızdan dolayı sizleri yüce gönülden destekliyor vede kutluyorum.yalnızca benim ufak bir şikayetim var.tam 21 yıldır dursunlu yolunda bir apartman veya ev hayali kurdum.babam (allah rahmet eylesin)işte bu parseller sizin geleceğiniz dedi.fakat ne yazıkki aldığımız parsellerin içinde doğru dürüst yolar açılmadı bile.bu da parsellerin değerlerinin düşmesine vede hayellerimizin bir beş on sene daha uzamasına neden olmaktadır.yanaştığımız bütün mütahitler ooo burası daha çok ister, biraz daha bekleyin laflarını duymaktan bıktık usandık artık.bizim paramız olsa hiç durmazdık.o da yok .ancak karnımızı doyurabiliyoruz.yani anlaşılan şuki 21 yıldır kurduğumuz hayeller ancak biz mezara girdikten sonra gelecek nesiller faydalanacak gibime geliyor.bu yüzden sizden ricam lütfen şu ara yollar bir an önce yapılsın ve oranın gelişimi için elinizden geleni yapın.bari hayellerimiz kursağımızda kalmasın.hepinize başarılar.saygılar.

nazmi
24-01-08, 12:42 AM
Öncelikle sitemize üye olma duyarlılığı gösterdiğinizden dolayı teşekkür ediyorum.Dursunlu Belediyesi yaptığı çalışmalarla her yerde örnek gösterilen bir belediye konumuna gelmiştir.Bu çalışmayı yaparken sınırlı sayıdaki personeliyle ve maddi olanaklarıyla yapmaktadır.Bu sınırlı olanaklarla hizmetler ivedilik sırasına göre yapılmaktadır.Yani önem derecesine göre sıralanmakta ve teker teker gerçekleştirilmektedir.Öncelikle yerleşim alanlarında mevcut sorunların çözümüyle başlanmış ve büyük bir oranda bu sorunlar çözülmüştür.(Hizmetlerimiz kısmında yapılan çalışmalar en ince ayrıntılarına kadar anlatılacaktır.)

Önümüzde hayati önem taşıyan sorunlar varken yerleşim alanlarından uzak yerlerde belediyeye ait yolların açılması hoş karşılanacak bir çalışma olamazdı.Ancak önümüzdeki günlerde (ana yol düzenlemesi bitirildikten sonra)konu gündeme gelir ve çözümü doğrultusunda çalışmalar yapılabilir.Sadece adı geçen yol değil,belediyeye ait tüm yollar ve yeşil alanlar halkın hizmetine açılacaktır.

selim
24-01-08, 11:03 PM
teşekkür ederim.başarılarınızın devamını dilerim.