PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Biraz Gülelim

ismail cebiroglu
04-04-09, 12:25 PM
Tarihte ilk kez Kars'a ayna gitmiş.ve

-Adamın biri aynayı görüp eline almış. Daha önce hiç görmediği için, ölen kardeşine benzetmiş karşısındakini.

-Adam:- Ey gidi gardaşımm.Seni bi daha görmek nasipte varmış!

-Aynayı eve götürüp sarılıp uyumuş kardeşine:).

-Karısı bakmış adam bişeye sarılıp uyuyor.aynaya bakmış bir kadın allah belanızı vireee.

-Bu karıda kim. Bi bokada benzese diyerek feryat figan evden çıkar kadı efendiye gider.

-Kadın; 'Kadı efendi adam beni bu çirkin karıyla aldattı'.

-Kadı aynaya bakar ve şöyle der:

-Yav bu karıdan çok kavata benziir.))

Azrail ve Temel

Azrail Temel'in yanına gelir ve "Kardeş vaktin tamam hadi gidelim." der.

Temel de uyanık ya, yalvarır "Bana 5 yıl süre ver ondan sonra gel al canımı." Azrail "Tamam." der.

Temel de kendi kendine pilot olursam beni havada yakalayamaz derken 5 yılın sonunda Azrail pilot Temel'in yanına gelir ve

"Vakit doldu gidelim." der.

Temel de

"Şimdi canımı alsan arkada 300 yolcu var onlar ne olacak?" diye sorar.

Azrail:

"Çok güzel olacak. Hepinizi bir araya getirene kadar canım çıktı zaten."

PİN KODU
Temele de bize geldiği gibi, arkadaşının birinden mail gelir:
Mail’de:
"Eğer bir gün, ATM makinelerinden bir soyguncu tarafindan para çekmeye zorlanırsanız PIN kodunuzu ters girmeniz halinde (Örn. 1234 yerine 4321.. gibi)
Makine parayı veriyor ancak bu arada polis de çağırıyor. Bu konuyu çok nadir kişinin bildiği için, mümkün olduğunca çok kişiye bildirelim..T.C.Merkez Bankası” yazmaktadır.
Gerçekten de birkaç gün sonra gece yarısı bizim Temel'in para çekmesi gerekiyor, oda ne yapsın evine en yakın bir bankanın ATM sine gidiyor. Tam kartı makineye soktuğunda ensesinde bir nefes hissediyor ve hızla dönüyor. Birde ne görsün, eli bıçaklı, hırpani bir adam. Adam homurdanıyor:
- Bütün parayı çek ve bana ver!!
Temel’in aklına arkadaşından aldığı mail geliyor bir taraftanda içten içe sinsice gülüyor. Hemen PIN numarasını tersten girerek bütün parasını çekip hırpaniye veriyor ve başlıyor sırıtmaya. Hırpani gözden kayboluyor... Ne bir polis, nede bir zabıta geliyor!.En sonunda durumu karakola giderek polislere anlatıyor.
Komiser'de Temel'e soruyor:
- Peki, PIN numaran kaçtı?
Temel yanıt veriyor:
- 2222[/SIZE]

ali gür
04-04-09, 12:54 PM
çok Komik... AYNA FIKRASINI ÇOK BEĞENDİM...

duanur
10-04-09, 01:45 AM
gece, gece cok güldüm :buemeginize saglık
iyi geldi arada gülmekde lazım.

Bedran Cebiroğlu
10-04-09, 04:04 AM
Gülmeyi çok çok çok seviyorum... Sevmeliyiz. Çünkü gülmek düşünmektir.
Gülmek kah kaha değildir!..
Gülmemize ve düşünmemize vesile olan, İsmail Cebiroğlu kardeşimizi, paylaştığı yazıdan dolayı kutluyorum.
GÜLMEK DÜŞÜNMEKTİR...
Sevgi ve saygılarımla...

BEDRAN CEBİROĞLU