PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bedran çabiroğlun'a Ithaftır

muhlis
18-02-09, 05:33 PM
mrb bedran abi. ben şafağın gülleri adlı kitabınızı okudum şiirlerinizin çoğunda başaklar yeşereçektir,söz ediyorsunuz yirmi sene önce yazdığınız şirlerinizde de var, beni o kadar etkiliyor ve duygulandırıyorki anlatamam sanki şair dostum bedran çabiroğlu kızım başağa yazmış gibi hissediyorum.evet sevgili dostum bütün başaklar yeşereçektir, şiirlerinizde itiraf ettiğiniz gibi.şiirinizin birinde çok güzel anlatmışsınız musade ederseniz burda yazmak istiyorum ve sevgili dursunlu forma üye olan arkadaşlarım okumalarını istiyorum şiirin bir kısmını yazıyorum,

kadıköy süreyya opera salonundaki başağın verdiği konserinde hüseyin zengin isimli tanımadığımız bir insan tarafından kızım başak'a şiir yazmıştır,kendileri seyirci olarak konserde bulunmuştu, ben google sitesinde gezinirken başak tatlı yazmıştım, ve şiir karşıma çıktı okuduğumda doğrusu şok yaşadım" bilmediğim tanımadığım bir insan kızıma şiir yazıyor ve ben bilgisayardan okuyorum, anlatılamaz" bir duygudur,ben bu güne kadar ağladığımı hatırlamıyorum ama o an şiiri okuduğumda sevinç gözyaşlarımı döktüm,
sizlerde şiiri okumak istiyorsanız. google den ALKIŞLARA VURULDUM YAZMANIZ YETERLİ. eminim sizde duygulanacaksınız...

10.08.1998 TARİHİNDE YAZMIŞ OLDUĞUNUZ ASİ NEHRİNE ŞİİRİNİZ BENİ ÇOK ETKİLEMİŞTİR.

BEN ASİ NEHRİYİM
suyumu-soyumu kim kurutabilir kim?...
beni coğrafyamdan, ülkemden,
halkımdan kim ayırabilir kim?

EMPERYALİSTLER:
tankları,tüfekleri ve füzeleriyle gelse...
çeteler,faşistler ülkemde kol kol gezse,
kurşun sıksa"ve' kahraman bile ilan edilse...

ÜLKEMDE:
çiçeklerin renga renk çiçek açmasına,
üzümlerin salkım salkım olmasına,
BAŞAKLARIN yeşerip sararmasına,
kim engel olabilir? kim?

beni ülkemden ve halkımdan,
kim ayırabilir? kim?
sel sel su olsa,
sel sel kan aksa

ALLAHINA kadar sevdiğim
halkımın ve ülkemin...

ne kadar güzel bir anlatım,şiirin bir kısmını yazdım.
aynen ben şiire katılıyorum...katılmamak mümkün değildir

bedran abi sizi kutluyorum, ve şiir hayatınızdaki başarılarınızın devamını diliyorum...
saygılar sevgiler...

Bedran Cebiroğlu
19-02-09, 02:37 AM
mrb bedran abi. ben şafağın gülleri adlı kitabınızı okudum şiirlerinizin çoğunda başaklar yeşereçektir,söz ediyorsunuz yirmi sene önce yazdığınız şirlerinizde de var, beni o kadar etkiliyor ve duygulandırıyorki anlatamam sanki şair dostum bedran çabiroğlu kızım başağa yazmış gibi hissediyorum.evet sevgili dostum bütün başaklar yeşereçektir, şiirlerinizde itiraf ettiğiniz gibi.şiirinizin birinde çok güzel anlatmışsınız musade ederseniz burda yazmak istiyorum ve sevgili dursunlu forma üye olan arkadaşlarım okumalarını istiyorum şiirin bir kısmını yazıyorum,

kadıköy süreyya opera salonundaki başağın verdiği konserinde hüseyin zengin isimli tanımadığımız bir insan tarafından kızım başak'a şiir yazmıştır,kendileri seyirci olarak konserde bulunmuştu, ben google sitesinde gezinirken başak tatlı yazmıştım, ve şiir karşıma çıktı okuduğumda doğrusu şok yaşadım" bilmediğim tanımadığım bir insan kızıma şiir yazıyor ve ben bilgisayardan okuyorum, anlatılamaz" bir duygudur,ben bu güne kadar ağladığımı hatırlamıyorum ama o an şiiri okuduğumda sevinç gözyaşlarımı döktüm,
sizlerde şiiri okumak istiyorsanız. google den ALKIŞLARA VURULDUM YAZMANIZ YETERLİ. eminim sizde duygulanacaksınız...

10.08.1998 TARİHİNDE YAZMIŞ OLDUĞUNUZ ASİ NEHRİNE ŞİİRİNİZ BENİ ÇOK ETKİLEMİŞTİR.

BEN ASİ NEHRİYİM
suyumu-soyumu kim kurutabilir kim?...
beni coğrafyamdan, ülkemden,
halkımdan kim ayırabilir kim?

EMPERYALİSTLER:
tankları,tüfekleri ve füzeleriyle gelse...
çeteler,faşistler ülkemde kol kol gezse,
kurşun sıksa"ve' kahraman bile ilan edilse...

ÜLKEMDE:
çiçeklerin renga renk çiçek açmasına,
üzümlerin salkım salkım olmasına,
BAŞAKLARIN yeşerip sararmasına,
kim engel olabilir? kim?

beni ülkemden ve halkımdan,
kim ayırabilir? kim?
sel sel su olsa,
sel sel kan aksa

ALLAHINA kadar sevdiğim
halkımın ve ülkemin...

ne kadar güzel bir anlatım,şiirin bir kısmını yazdım.
aynen ben şiire katılıyorum...katılmamak mümkün değildir

bedran abi sizi kutluyorum, ve şiir hayatınızdaki başarılarınızın devamını diliyorum...
saygılar sevgiler...

Kültür sanat ve edebiyat dostu Muhriz Arkadaş,
Güzelim mesajın için çok teşekkür ediyorum. Bisikletiyle konserden tiyatroya
ve mitinglere koşan dostumu çok özledim. Kızının eğitim yürüyüşünde evini
işyerini bırakıp giden örnek gösterilecek bir babasın...Başaklar mutlaka yeşerip sararacak. Başak çok ünlü bir müzisyen olacak. Beethoven gibileri...
Kitabımı Nâzım Hikmet Kültür Merkezi'nden alıp okuman beni çok sevindirdi.
Zira orada satılan tüm kitaplarımın gelirini Nâzım Hikmet Kültür Merkezi- Çocuk Korusu'na bağışlamışım. En içten sevgi ve saygılarımla selamlar...
Başak kardeşime üstün başarılar diliyorum...

BEDRAN CEBİROĞLU