PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dursunlu Forum Ailesine

EMEKÇİ
16-11-08, 02:27 AM
Emek, sabır, azim, yaratıcılık, ruh, duygu, beyin, neşe, üretim, zaman, hüzün, aşk ve sevgi. Hepsi bu forumda. Seç beğen al… Bir insanın başka birinin başarısı için kendinden katacağı herşey ne büyük bir erdemdir. İşte bu forumda böyle büyük insanlarla dolu bir forum. Bizim güzel ve büyük ailemizin bir büyük parçasıda DURSUNLU FORUMU ailesi. Adı üstünde bir ailenin ta kendisiyiz ve onlar bizim için hep en iyisini yapıyorlarKardeşlerim, canlarım benim; çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum!
Bizimkisi herkese nasip olmaz. Bu yüzden Allah’a bizlere sunduğu herşey için şükrediyorum.Bir kalenin 4 duvarı olmayı kim istemez?? Bu yıkılmaz 4 duvar her geçen gün tuğlalar ekleyerek daha da sağlamlaşıyor.
Hele ki bu duvarın sıvasını oluşturan bizi dahada kuvvetli hale getiren sevenlerimize ne kadar teşekkür etsek az kalacak. Hiçbir yerden alamayacağımız enerjiyi, kuvveti ve sevigiyi bize en saf hale sunan bütün sevenlerimiz kucaklıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum

Bedran Cebiroğlu
16-11-08, 04:28 AM
Emekçi Dostum, Bilmukabele...
BEDRAN CEBİROĞLU

Şah Hatayi
16-11-08, 11:17 AM
Emek, sabır, azim, yaratıcılık, ruh, duygu, beyin, neşe, üretim, zaman, hüzün, aşk ve sevgi. Hepsi bu forumda. Seç beğen al… Bir insanın başka birinin başarısı için kendinden katacağı herşey ne büyük bir erdemdir. İşte bu forumda böyle büyük insanlarla dolu bir forum.

sayın emekçi,

tespitlerinizde haklısınız. sizinle aynı düşüncedeyim...

ancak forumda daha fazla online üye olabilmesi için herkesin çaba göstermesi gerek. bu noktada da neler yapılabileceği noktasında bir değerlendirme yapmakta fayda var...

ne kadar çok online olursa o kadar çok fikir oluşur ve bu oluşumla, daha zinde ve daha yaratıcı oluruz..gençlerin bu alanda kendini göstermesini isterdim. fikirsel anlamda paylaşımların, daha aksiyoner olması ve üretkenliğin artırılması...

bu konuda neler yapılabilir?!

nazmi
16-11-08, 07:27 PM
Sevgili Emekçi, teşekkür ediyorum bu güzel düşüncelerin için.Yüreğimizdeki sevgiyi,güzellikleri paylaşmak için buradayız.

Yaşamın acımasız koşullarında onurluca ve dimdik ayakta kalabilmek için yoğun bir çaba içerisindeyiz.İnsan onurunun bile parayla alınıp satıldığı böylesi bir toplumda bize düşen sorumluluk bir kat daha artmaktadır.Bu sorumluluk duygusunu taşıyan tüm dostlarla beraber olmak duyguların en güzeli olsa gerek.Bu görev evrensel bir görevdir.Biz Dursunlu'dan başladık adım adım sınırlarımızın ötesine de çıkıyoruz.

Sitemizdeki yazıları okuyanların sayısı her geçen gün artmaktadır.Üye sayımız arttıkça yükümlenmiş olduğumuz sorumluluğa daha bir sarılıyoruz.Siteyi siz üye dostlara daha layık bir konuma getirmek için uğraş veriyoruz.İlk fırsatta canlı müzik yayını yapan bir radyomuzun kurulacağını bununla ilgili çalışmaların yapıldığını müjdelemek istiyorum.Dursunlu'nun Sesi radyosu.İstek yapabilecek ve güzel bir müzik eşliğinde forumdaki yazıları okuyabileceksiniz.

Bunun haricinde siz dostların görüş ve önerileri sitemiz için çok önemlidir.Forumda eksik gördüğünüz ve eklenmesini istediğiniz ana konu başlıkları, ana sayfa düzeni , vb. konular.Tüm öneri ve görüşleriniz dikkate alınacak ve ona göre çalışma yapılacaktır.Unutmayalım bu site hepimizin hep beraber elbirliği vererek çok güzel bir yere getirebileceğimizi, çok güzel ve kalıcı dostlukların yaratılabileceğini temenni ediyor sevgi ve selamlarımı sunuyorum.

RECEP. TAYİP
17-11-08, 12:59 AM
çok Güzel Bir Yazı Teşekkürler Emekçi

zeyfehüseyin
17-11-08, 09:52 AM
Emek, sabır, azim, yaratıcılık, ruh, duygu, beyin, neşe, üretim, zaman, hüzün, aşk ve sevgi. Hepsi bu forumda. Seç beğen al… Bir insanın başka birinin başarısı için kendinden katacağı herşey ne büyük bir erdemdir. İşte bu forumda böyle büyük insanlarla dolu bir forum. Bizim güzel ve büyük ailemizin bir büyük parçasıda DURSUNLU FORUMU ailesi. Adı üstünde bir ailenin ta kendisiyiz ve onlar bizim için hep en iyisini yapıyorlarKardeşlerim, canlarım benim; çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum!
Bizimkisi herkese nasip olmaz. Bu yüzden Allah’a bizlere sunduğu herşey için şükrediyorum.Bir kalenin 4 duvarı olmayı kim istemez?? Bu yıkılmaz 4 duvar her geçen gün tuğlalar ekleyerek daha da sağlamlaşıyor.
Hele ki bu duvarın sıvasını oluşturan bizi dahada kuvvetli hale getiren sevenlerimize ne kadar teşekkür etsek az kalacak. Hiçbir yerden alamayacağımız enerjiyi, kuvveti ve sevigiyi bize en saf hale sunan bütün sevenlerimiz kucaklıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum

Sayın emekçi düşüncelerinden dolayı teşekkür ediyorum. :bravo

muhlis
25-08-10, 03:08 PM
emekci dostum çok güzel bir betimleme yazmışsın yüreğine sağlık...