PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Belediye Başkanı

nazmi
09-02-08, 11:17 AM
http://img101.yukle.tc/images/6383baskan1.jpg

Ben yağmurum,

Dağlarına yağacağım,ovalarına;

Bir kazan aşureyim Gadir bayramında,

Doyuracağım insanını,kuşunu,böceğini;

Bir barış ve kardeşlik güverciniğim,

Uçacağım özgür mavi semalarında Dursunlu'nun
Bir rüzgarım,denizden ,yeşilden gelen bir meltem,
Eseceğim aydınlık ve mutlu yarınlarında beldemin...

18 ocak 1954 te Dursunlu'da doğdum.Büyük bir zevk ve istekle başladığım Dursunlu Köyü İlkokulunu bitirdiğim 1966 yılı zor yılların ilkiydi.Karda kışta yürüyerek,ya da eski Antakya evlerinde oda tutarak Merkez Ortaokuluna başladım.11 Yaşındaydım Okuyan yaşıtlarımla beraber annemizden babamızdan uzak yemek yapma,bulaşık yıkama yılları başlamıştı.Yıl sonunda karneleri alır almaz soluğu pamuk tarlalarında,kireç ocaklarında alırdık;bir sonraki yılın kitap-defter,giysi vb. okul ihtiyaçlarını karşılamak için.Merkez Ortaokulunu 1969 da, Antakya Lisesi Fen bölümünü de 1972 bu şartlarda tamamladım...1977-78 öğretim yılında şimdiki adıyla Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesini bitirdim.Bir yıl Niğde Emniyet Sarayı inşaatı,Niğde Gölcük Temel Eğitim Okulu inşaatlarında şantiye mühendisi olarak çalıştıktan sonra sınavla Köy işleri Bakanlığı Kooperatifler Adana Bölge Müdürlüğü etüt proje mühendisi unvanıyla göreve atandım.Üç yıllık bir memuriyetten sonra vatani görevimi Ankara Polatlı ve İzmir Bornova'da topçu subay olarak tamamladım.

1983 yılında Suudi Arabistan'da özel bir firmada on sekiz ay şantiye şefliği yaptıktan sonra izinli döndüğüm ülkemizin,ilimizin,beldemizin güzelliklerinden uzaklaşamayacağımı düşünerek kardeşlerimle açtığımız büroda mimarlık, inşaat ve harita mühendisliği alanında özel çalışmaya başladım.

Mayıs 1989'da evlendim.Eşim Çukurova Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu İnşaat bölümü mezunu.İlköğretim 6.sınıfta bir kızım ve birinci sınıfa devam eden bir oğlum var.

Neden Belediye başkanlığı?
Yaşamımın en verimli çağında,mesleğini seven,kendi çapında üretken,başarılı ve alabildiğince rahatken evet neden belediye başkanlığı?
Dursunlu bir köy;geri kalmış,geri bıraktırılmış bir köy.Antakya'nın bir mahallesi olabilecek kadar kadar yakınken hiç bir hizmet görmemiş.Ne asfalt yol,ne içme suyu ne kanalizasyon...1994'te köyümüzü ancak beldeleşerek,belediye vasıtasıyla ulusal gelirden hak ettiği payı alıp çağdaş kent olma yolunda ilerliğe bileceğini kalkınabileceğini düşündük.Bu düşüncenin öncüsü bizler olduk,bayrağını bizler taşıdık.Dursunlu halkı yapılan referandumla belediye kuruluşuna %90' ları aşan bir oy oranıyla onay verdi.

Seçim yapıldı,Dursunlu'da ilk belediye yönetimi göreve başladı.Seçimi kazanan bu yönetime destek olmadığımız halde (seçim sürecinde) beldemin üniversite bitirmiş insanları adına belediye başkanına giderek yönetimi tebrik edip aynen şunları aktarmıştık: Seçimgeride geride kaldı,beldemizi bundan böyle sen yöneteceksin.Artık hepimizin belediye başkanısın. Alacağın her karar beldemizin geleceğini iyi veya kötü yönde önemli bir şekilde etkileyecek- tir.İlkokul mezunusun,ama çevrende bu beldeden yetişmiş avukatından savcısına,doktorun-dan,mühendisine,iktisatçısından-öğretmenine insanlar sana bir telefon kadar yakın;bu belde-nin kalkınması için hiç bir çıkar beklentisi olmadan,hiç bir maddi bedel istemeden günün 24 saati sana yardımcı olmaya hazır...

Ama ne yazık ki,bu iletişim asla gerçekleşmedi.Beldenin kaderi adeta kırk harami- lerin eline teslim edilmişti.

Çalıştığı kurumdan yolsuzluk ve rüşvetten dolayı atılan personele görev verildi.

Yıllar sonra "attığım imzadan utanç duyuyorum" diyecek teknik elemanlara iş yaptırıldı.

Üç kuruşluk kazanç uğruna meslek ahlakını hiçe sayan insanlara belediyenin memuruymuş gibi iş yaptırıldı.

Her gün basında yer alan yolsuzluklar, kavgalar, tartışmalar... Dursunlu adına utanır hale gelmiştik.Bıçak kemiğe dayanmıştı artık.

Oysa Dursunlu halkı onurluydu,
Dursunlu halkı bilinçliydi,
Dursunlu halkı duyarlıydı,
Dursunlu halkı dürüsttü.
Dursunlu sağduyuluydu ve Dursunlu halkı,okumuşuyla, esnafıyla,çalışanıyla,çiftçisiyle,genciyle,yaşlısı yla bu yönetime layık değildi.Böyle oldu- ğu için gurur duyulacak bir tepkiyle tam beş aday yönetime istekli oldu mevcut yönetime karşı.
"Dursunlu'nun yitirecek bir beş yılı daha yoktu" düşüncesiyle beldesini seven.hiç bir çıkar peşinde olmayan,özverili, demokrat;para pul harcamadan,halka olmayacak hiç bir vaatte bulunmadan çaba harcayan ve bu çabalarından dolayı onlara karşı yüreğimde duyduğum sevgi ve saygıyı yaşamım boyunca unutmayacağım sevgili arkadaşlarımın başında bu bayrağı taşımayı tarihi bir sorumluluk sayarak bizde bu göreve talip olduk.

baskan
12-02-08, 10:24 PM
İyi bir Dursunlu için değil,en iyi Dursunlu için emek verenlere,destek olanlara yürekten sevgi selam...
Daha da çalışacağız,daha da başaracağız ve başardıkça başarımızı, mutluluğumuzu halkımızla paylaşacağız.Çünkü başarıyı,sevgiyi ve mutluluğu paylaştıkça ortak sevincimiz gökyüzü kadar büyük,yıldızlar kadar güzel olacak.

mistral
13-02-08, 09:47 AM
Başarılarınızın devamını diliyorum.

sezer
22-04-08, 01:15 PM
ben şu an adana da okuyorum 2 ayda bir beldemize gidiyorum ve her gittiyimde bir ilerleme bir çalışma görüyorum. ayrıca sayın başkanım sizi sık sık çalışanların başında görmek beni mutlu ediyor. işinizi layıkıyla yerine getirdiğiniz için size teşekkür eder başarılarınızın devamını temenni ederim.bir sonraki seçimde benimde oy hakkım olacak karşınıza aday olarak babam bile çıksa oyum sizindir.

baskan
20-05-08, 10:50 AM
Öncelikle göstermiş olduğunuz duyarlılık için teşekkür ediyorum.Yapıcı eleştiriler ufkumuzu açmakta ve daha iyiyi gerçekleştirmek için bize ışık tutmaktadır.

Ulaşım konusundaki eleştirinizle ilgili kooperatif yetkilileriyle gerekli görüşmeler yapılmış,Dursunlu yol kavşağından her yarım saatte bir düzenli olarak seferler yapılmakta olduğunu birinin geç kalması durumunda sonraki sürücüye haksızlık yapılacağı gerekçesiyle sürelere titizlikle uyulduğu belirtilmiştir.Belediye olarak gerekli denetimleri yapacağımızdan emin olmanızı isterim.

müslüm yurtseven
21-05-08, 09:07 AM
Sayın başkanım, "uygar bir dursunlu" şiarına her geçen gün dünden daha fazla adım atarak ulaşıyoruz.İnanıyorum ki bizler her kötülüğe karşı direnecek ve bizleri yıkmak isteyen çıkarcı, düzenbaz insanlara meydan vermeyeceğiz. Yol sizindir açık, seçik, uğurlu... Devammmmmmmm

ahmet altınöz
06-06-08, 12:32 AM
başkanımızı ailece seviyor ve destekliyoruz. başarılarının devamını diliyor, hizmetleri için teşekkür ediyoruz. MEHMET ALİ oğlu AHMET ALTINÖZ...

ismail cebiroglu
06-06-08, 10:00 AM
başkanımızı ailece seviyor ve destekliyoruz. başarılarının devamını diliyor, hizmetleri için teşekkür ediyoruz. MEHMET ALİ oğlu AHMET ALTINÖZ...

slm ahmet bey aslında ailece değil bütün belde olarak söylesen daha iyi olurdu. başkanımıza hizmetlerinden dolayı beldece teşekkür ediyoruz.eğitime desteği %100 gençliğe %100 beldemizin çıkarlarını düşünmede %100 başka daha neler bekleyebilirizki.beldemize yaptığı ve yapacakları hizmetler için beldemiz halkı adına teşekkürler

baskan
06-06-08, 03:50 PM
30 yıldır mimar mühendis olarak edindiğim bilgi ve deneğimimi dürüstçe ,fedakarca onur duyarak halkımın hizmetinde kullandım kullanıyorum.......çünkü sözde değil ,özde yürekte olan birsevgiyle yeni doğan bebeğinden en yaşlı insanınatüm dursunlu halkını seviyorum. teşekkürler sevgili Ahmet.....sevgili İsmailce.....sevgili dostlar ......

du

MUHLİS
06-06-08, 07:49 PM
Selam,Dursunlu halkına, selam Dursunlu Belediye Başkanı Selahattin Altınöz, ve çalışma ekibine.Ben sayın Belediye Başkanımız Selahattin Altınöz'ün, aday olduğu zamanı dün gibi hatırlıyorum,ve beldemiz için, büyük bir şans olduğunu düşündün; eminimki aldığı oyları gözönünde bulundurursak beldemizin halkı çoğunluğu aynı şekilde düşünmüştür, bana göre seçimlerden sonra kazanan Selahattin Altınöz'le beraber beldemizin halkıda kazanmıştır,beldemiz bunu hakketmiş demektir,Ben beldemizin halkına, ve belediye BAŞKANI sn: Selahattin Beye ve çalışma arkadaşlarını tebrik eder,hep beraber nice güzel çalışmalar diliyorum.

muhlis TATLI
istanbul kadıköy

DÖRTNALA GELİP UZAK ASYADAN
AKDENİZE BİR KISRAK BAŞI GİBİ UZANAN
BU MEMLEKET BİZİM

BİLEKLER KAN İÇİNDE,DİŞLER KENETLİ AYAKLAR ÇIPLAK
VE İPEK BİR HALIYA BENZEYEN TOPRAK
BU CEHENNEM BU CENNET BİZİM,

KAPANSIN EL KAPILARI BİR DAHA ACILMASIN,
YOK EDİN İNSANIN İNSANA KULLUĞU,
BU DAVET BİZİM

YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR,
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE
BU HASRET BİZİM

nazım HİKMET

zeyfehüseyin
06-06-08, 11:23 PM
Teşekkürler... :bravo
"YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR,
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE
BU HASRET BİZİM"

cemile güzel
07-06-08, 03:26 AM
Değerli Belediye Başkanımız,
Dursunlu Beldesi'ne yaptığınız hizmetler. Türkiye belediyecilik hizmetlerine örnek teşkil ettiğinden kuşkumuz yoktur.... Sizleri ve çalışma arkadaşlarınızı canı yürekten kutluyorum. Sanata, kültüre, eğitime ve edebiyata olan ilginizi biliyor ve sizleri kutluyorum. Sizden isteğim; üzüntüde ve sevinçte tüm insanlara örnek olan, paylaşımcı belde halkıyla birlikte "Dursunlu Festivali"ni hep birlikte düzenleyellim. Tüm belediyelere örnek bir festival olsun... Dursunlu halkı en güzele layıktır. En güzel Belediye başkanımız bunu yapacaktır. Saygılarımla... Cemile Güzel.

beyazgülüm
17-07-08, 01:11 AM
"Basari Azim Gerektirir, Azim Ise Irade. Bazi Hedefler, Basarisiz Olmaya Da Deger. Gercek Basari, Basarisiz Olma Korkusunu Yenebilmektir" BELDEMİZE YAPTIĞINIZ HİZMETLERDEN DOLAYI TEŞEKÜRLER SEVGİLİ SELAHATTİN ALTINÖZ
SENİNLE GURUR DUYUYORUZ.

kartal329
12-01-09, 12:26 AM
sayın başkan 10 yıllık görev süresince ne gibi hizmetler yaptınız ? ve yapacaksınız bize anlatırmısınız ? 10 yıllık göreviniz süresince kendinizi belde halkına karşı sorumluluklarınızı yerine getirdiyinizi düşünüyormusunuz ? teşekürler

nazmi
12-01-09, 12:42 AM
sayın başkan 10 yıllık görev süresince ne gibi hizmetler yaptınız ? ve yapacaksınız bize anlatırmısınız ? 10 yıllık göreviniz süresince kendinizi belde halkına karşı sorumluluklarınızı yerine getirdiyinizi düşünüyormusunuz ? teşekürler

Sayın Kartal329 sorunuz başkanımıza yönelik,ancak yönetimde bir sorumlu olarak yanıt hakkım doğuyor.

On yıllık süre içerisinde ne yaptık?Şayet Dursunlu'da yaşıyorsan yaptıklarımız ortada gözlemleyip görebilirsin.Yok Dursunlu dışında yaşıyor ve Dursunlu'nun bu on yıllık değişimini göremiyorsan demekki Dursunlu'ya hiç gelmemişsin?

Belde halkının bize verdiği sorumluluğu yerine getirdik ve getirmeye devam ediyoruz.

Bence sorun, önümüzdeki süreçte "ne gibi projeleriniz olacak" şeklinde olsaydı daha güzel olurdu.

sezer
12-01-09, 01:34 PM

http://www.fileden.com/files/2008/3/27/1838772/baskan.gif (http://www.trtube.com/izle.php?v=leqyubnkpn)

Belediye başkanımızın icraatlarını kendi sesinden dinlemek için resim üzerine tıklayın.

nazmi
12-01-09, 10:13 PM
Emeğine sağlık Sezer.Bu videoyu herkesin izlemesini öneriyorum.

ahmet altınöz
13-02-09, 07:25 PM
değerli başkanım, geçtiyimiz günlerde futbol sahasına 2 kez maç yapmaya gitmiştik ama ışıklandırmada sorun olduğunu gördük ayrı ayrı günlerde 2 defa karanlık bir ortamda maç yaptık, bu problemin giderilmesi için lütfen ilgilenirmisiniz şimdiden teşekkürler...

nazmi
15-02-09, 05:21 PM
değerli başkanım, geçtiyimiz günlerde futbol sahasına 2 kez maç yapmaya gitmiştik ama ışıklandırmada sorun olduğunu gördük ayrı ayrı günlerde 2 defa karanlık bir ortamda maç yaptık, bu problemin giderilmesi için lütfen ilgilenirmisiniz şimdiden teşekkürler...

Sevgili kardeşim Ahmet,
Sahamızın elektrik sisteminde herhangi bir arıza yoktur.Maç yapılacağı gün belediyeye bildirmeniz halinde yetkili arkadaş aydınlatmayı sağlayacaktır.