PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ben

TaToS
08-02-08, 02:17 PM
merhaba ben Eyup 18 yasındayım erzurumluyum ist de yasıyorum ÖSS hazırlanıorum bos vakıtlerımde saygı v sevgı degerı yuksek sıtelerde takılıyorum

mistral
08-02-08, 04:46 PM
Merhaba Eyüp sitemize hoşgeldin.

Sana ÖSS'e şimdiden başarılar diliyorum.

nazmi
08-02-08, 09:49 PM
Sitemize hoşgeldin Eyüp.ÖSS ye hazırlandığını söylüyorsun,başarılar dilerim sana.Ama boş vakitlerinde değil,tüm yoğunluğunu çalışmaya ve ÖSS yi kazanmaya harcamalısın bence.Günümüz koşullarında sınavı kazanabilmek yoğun , proğramlı ve disiplinli bir çalışmayla olur.Tekrar başarılar diliyorum sana.

TaToS
09-02-08, 09:02 PM
güzel dileklerınız ıcın tesekkurler

nazmi abi mecburen gunluk belırlı süre bakkalda durmak zorundayım bu vakıt ıcerısınde nete takılıyorum

TaToS
23-07-10, 04:38 PM
İnanamıyorum tam 2 yıl geçmiş aradan. ÖSS'ye hazırlanıyormuşum. Benım ıcın güzel bir duygu oldu bu yazımı ve sıteyı tekrar görmem. Gercekten duygulandım. Nazmi abi dediğin gibi çalışmadan, emek sarf etmeden olacak iş değilmiş ÖSS. Şu an Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Maden Mühendisliği bölümünde okumaktayım. Teşekkürler :)

nazmi
24-07-10, 08:20 AM
İki yıllık bir aradan sonra burada görüşebilmek güzel bir duygu.Aramıza hoşgeldin tekrar.Üniversiteyi kazanmışsın tebrik ediyorum.

zeyfehüseyin
24-07-10, 05:32 PM
İnanamıyorum tam 2 yıl geçmiş aradan. ÖSS'ye hazırlanıyormuşum. Benım ıcın güzel bir duygu oldu bu yazımı ve sıteyı tekrar görmem. Gercekten duygulandım. Nazmi abi dediğin gibi çalışmadan, emek sarf etmeden olacak iş değilmiş ÖSS. Şu an Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Maden Mühendisliği bölümünde okumaktayım. Teşekkürler :)

Başarılar diliyorum Eyüp:bravo ve tekrar aramıza hoşgeldin...

mrst
24-07-10, 06:37 PM
Aramıza hoşgeldin Eyup abi :)