PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Uzunçarşı’ya yakışır yeni dernek kuruldu

nazmi
15-08-08, 09:37 AM
http://www.yorumgazetesihatay.com/haber/guncel_haber/resimler/140808%20%287%29.JPG

(14/08/2008)

Antakya’nın en işlek çarşısı olan tarihi Uzunçarşı’da çarşı esnafı bir süredir hummalı bir çalışma yaparak, Uzunçarşı’ya yakışır bir dernek kuruldu ve faaliyetlerine başladı.

Uzunçarşı esnafının birleşip aldığı kararla adını “Uzunçarşı Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği” koydukları derneğin, Uzunçarşı esnafına faydalı ve birleştirici olması bekleniyor.

Hatay Esnaf Odaları Birlik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya yaklaşık 75 Uzunçarşı esnafı katıldı. Toplantı sonunda Uzunçarşı Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği kurularak, Derneğin kurucuları ve geçici yönetim kurulu Uzunçarşı esnafı ile tanıştı.

Geçici yönetim şu isimlerden oluştu;
Başkan: Sadullah Ergin (Ergin Züccaciye Sahibi),
Başkan Yardımcısı :Nazmi Altınöz,
Üyeler: Durmuş Moğoltay, Haydar Öter, Osman Dalgaç, H. Ali Sevinç, Göksel Künefeci, Sabahattin Kutnu, M.Ali Cabiroğlu, Ali Dağlı. Birkaç gün sonra seçime gidilecek olan yeni yönetim kurulu, Uzunçarşı’ya faydalı olacağı ve güzelleştirme yapılacağı bekleniyor.

Bu arada, Yorum Gazetesi köşe yazarı ve foto muhabiri Halil Uzunparmak, Uzunçarşı Dayanışma ve Güzelleştirme derneğinin, fahri olarak basın sözcülüğünü üstlendi.

mrst
15-08-08, 05:29 PM
Hayırlı olsun.Antakya'nın tarihi bir çarşısı.Yapacağınız çalışmalarla daha güzel ve modern bir çarşı yaratacağınıza inanıyorum.Başarılar diliyorum.

ali gür
16-08-08, 09:14 AM
ÇOK MANTIKLI BİR DERNEK ...BENCE GEÇ BİLE KALINMIŞŞ....

:pit