PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : sevgiliye mektup.......

*BEDİRXAN*
23-06-08, 06:05 PM
yine uyku tutmaz gecelerin sabahındayım.gün yeni ışımış ve ben yine uyuyamıyorum.ne yapacağımı bilmez bir halde kendimi sokağa atıyorum.geziyorum amaçsızca şehrin sokaklarını.nasıl geldiğimi bile farkedemeden,birden kendimi seninle gezdiğimiz caddede buldum.
o çiçekçi kadın,sonra o taksici ve simitçi çocuk..yine işlerinin başındalar.o kaldırımdaki banklar,selvi ağaçları ve o küçük ,nazlı dere...,hep ordalar...bende ordayım.bir tek sen yoksun sevgili..her zaman oturduğumuz bankta yine oturdum..belki inanmazsın ama yine sana bir buket karanfil aldım...seni düşündüm..seni düşünmeyi seviyordum.,senli hayaller kurmayı seviyordum..peki neden sen yanımda değildin..onuda düşünüyordum... biliyorum ben kaçmıştım senden.ve neden kaçtığımı sana bu son mektupta yazmaya karar verdim..
sevgili ...söylenmesi gereken bir çok sözü söylemedim.hep merak edip duruyordun.neden söylemiyorum diye..ve her defasında da üzülüyordun..işte şimdi söylüyorum sevgili...yok,yok galiba yine söylemiyorum...sadece yazıyorum...

seni tanıdığımda senin bir imkansız sevda olduğunu biliyordum. o yüzden seni sevmek istemiyordum..ama bunu yüreğime anlatamadım ,sevdim...ve her görüştüğümüzdede sevgim katlanarak büyüyordu..kaçmak istiyordum senden..kaçamıyordum.tutuklu kalmıştım sende..ama yüreğim de başka bir yerde rehindi..yüreğim rehin iken sevemezdim..ama sevdim işte... bir sevgi insana acı verirmi..?ben acı çekiyordum seni severken..
hele o günü hiç unutamıyorum..ayrılırken,ellerin avuçlarımın arasından yavaş,yavaş kayıyordu.en son parmak uçlarımız birbirine değerken,bekledin ya...tut elimi,bırakma dercesine .baktınya gözlerimin içine bir an susarak..ben tutamadım..saldım ellrimi boşluğa.ve senin ellerin boşluğa inerken,benimde yüreğime ne acılar düştü biliyormusun..?
o gün en acı gündü...o ayrılık en acı ayrılıktı..
hatırlıyormusun sevgili..seninle çimenlere sırtüstü uzandığımız günü. ellerimiz başımızın altında,gözlerimiz masmavi gökyüzünde..çok yüksekten geçen bulutlarada isimler taktığımızı..her birini başka bir şekle benzeterek ,bu benim olsun ,buda senin olsun deyişimizi..
işte o gün yüreğime bir korku girdi...seni kaybetme korkusu,bu mutluluğun kısa süreceği korkusu,her şeye rağmen ,bir gün biteceğini bilme korkusu..
o gün seni sevmeye hakkım olmadığını düşündüm.çünkü çok gençtin ve çok güzeldin,ve hayat doluydun.. güzel hayallerin vardı.hayallerini yıkmaya hakkım olmadığını düşündüm..ve heybemde sana verebileceğim bir yarınım yoktu..o gün sana belli etmedim ama bir yanım hep can çekişiyordu..neyse....

peki ya bir pazar günkü buluşmamızı hatırlıyormusun..?hani o gün tüm gün beraberdik.geç saatlere kadar.akşam üstü sahile indik.orda kocaman bir kayanın üstünde oturduk.sen başını göğsüme dayadın ,bende kollarımla sardım seni.çok sıcaktın o gün..beraber güneşin batışını seyrettik.o koskoca güneş,nasılda denizin üstünden derinliklere doğru kaybolup gitmişti. ikimizde hüzünlenmiştik o gün.
vakit nasıl geçmişti anlamamıştık..acıkmıştık ama o an o kadar güzeldiki,kalkıp gidememiştik..sonra yıldızların birer birer parladığınıda gördük ,onlarıda seyrettik..ben senden daha fazla yıldız toplamıştım.ve topladığım tüm yıldızları,o simsiyah saçlarının arasına dağıtmıştım..sen ise ,topladığın yıldızları ,tekrar tekrar gökyüzüne doğru fırlatıyordun..yıldızlar ,bu gece yağmurumuz olsun diyordun.
o gece senin olmayı çok istiyorum dediğinde ,nasılda heyecandan titreyip kaçtım senden. hatırlıyormusun..?o an güneşin batışı geldi aklıma o koskoca güneş,nasılda denizin maviliklerinde kaybolup gitmişti..onu düşündümm..

bir gün ben,yada sen..kaybolup gidecektik..bunu biliyordum..ve ben sana kıyamadım..,aşkımıza kıyamadım..,o tertemiz sevdamıza kıyamadım..,ya sonra pişman olsaydık..ya o sevgi o gün bitseydi..? ya o hayallerin yaşanmadan sönüp gitseydi..,ya ben seni düşünmekten ve sevmekten artık vazgeçseydim..,ya o hasreti artık duymasaydım..,yada sen bir gün benden nefret etseydin..işte bunlarıda düşündüm..ve bu güzel duyguları ,bir gün hissedememekten de korktum..,bir gün senli hayalleri kuramamaktan ve senli sevmeleri sevememektende korktum..
çünkü ben seni hala seviyorum..hala seni düşünüyorum..ve hala senli hayallerimle avunuyorum..beraber dinlediğimiz şarkıları hala dinliyorum ..biliyormusun şimdi aklıma ne geldi..? bir tek seninle güneşin doğuşunu seyredemedik..o içimde kaldı..keşke onuda yapabilseydik.. diye düşündüm şimdi..kim bilir belki bir gün güneş bizim içinde doğardı..ama boş ver ..sen takma kafana..oda hasretim olsun...

işte böyle sevgili..sana söyleyemediklerimi bu gün sen çok uzakta iken,ve kendi doğrularını yaşarken..ben sadece sana yazabildim..
ama şunuda bilmeni isterim ki..,yürekte olan ,yürekte kalır. asla bitmez..,ve asla unutulmaz ..,illaki bir iz bırakır..
unutulmamak dileği ile hoşçakal sevgili.. kendine iyi bak olurmu..?mutlu ol...
sevdamızda sonsuza kadar hep böyle temiz kalsın..şimdi anladınmı beni sevgili...

22/06/2008
BEDİRXAN

mrst
23-06-08, 06:11 PM
:bravo

nazmi
24-06-08, 08:22 AM
"....ama şunuda bilmeni isterim ki..,yürekte olan ,yürekte kalır. asla bitmez..,ve asla unutulmaz ..,illaki bir iz bırakır.."

Güzel bir paylaşım Bedirxan yüreğine sağlık.

zeyfehüseyin
24-06-08, 08:40 AM
...
işte böyle sevgili..sana söyleyemediklerimi bu gün sen çok uzakta iken,ve kendi doğrularını yaşarken..ben sadece sana yazabildim..
...
şimdi anladınmı beni sevgili...

Çok güzel ve içten bir yazı BEDİRXAN.:bravo
Bizimle paylaştığın için teşekkürler...